Töltse a karácsonyt új dézsafürdővel!

by juditjo in Blog

A vörös fenyő a legértékesebb fafajták egyike. A vörösfenyő vagy latin nevén Larix csupa előnyös és kifejezetten pozitív tulajdonsággal rendelkezik, melyek széles körben népszerűvé teszik ott, ahol fával dolgoznak. Szívós, rugalmas, könnyen hasítható fája tartós és szilárd. A fa nagy gyantatartalma különösen ellenállóvá teszi a vörösfenyőt az időjárás viszontagságaival szemben. Nem csupán strapabíró, de különösen gyönyörű is a vörösfenyő, vöröses árnyalatú, finom vonalú erezettel borított fája önmagában is szép látvány. Az olaszok csak az örök fának hívják.

Miért fontos ez? Nos, Ön is hozzájuthat egy ilyen csodálatos faanyagból készült dézsafürdőhöz, ráadásul nem is akármilyen módon. Ha karácsonyra lepi meg magát egy ilyen vörös fenyőből készült fürdődézsával, akkor 50 kg sóval is megajándékozzuk!

Cégünk közel 4 éve foglalkozik fürdődézsák gyártásával, és elmondhatjuk, hogy a minőségi termékekben verhetetlenek vagyunk. Nem csupán a dézsafürdő maga, de annak tartozékai is, így például az inoxból készült fém tartozékaink is tartósak, szépek és ellenállóak.

Ne várjon, mindjárt itt a karácsony, vásároljon nálunk dézsafürdőt!

facebook