Dézsafürdők

Luxus az otthonába!

Ha rajong az exkluzív megoldásokért, akkor a dézsafürdőt Önnek találták ki. A minőségi fa alapanyagnak köszönhetően a dézsafürdő önmagában megtestesíti a klasszikus korok eleganciáját és a modern ember wellness igényeit.

Az általunk kínált dézsafürdő kültérre telepíthető, ám a kellemes hőmérsékletű víz garantálja, hogy az év minden szakában kedvét fogja lelni benne. Kiváló lehetőség a fárasztó munkanapok utáni felfrissülésre, de örömet szerezhet vele családjának, továbbá nagyszerű kikapcsolódás egy baráti társaság számára is.

Ha a dézsafürdőt választja otthonába, többé nem lesz szüksége rá, hogy más lehetőségeket keressen a testi és lelki megnyugvás érdekében, hiszen valljuk be, mi sem kényelmesebb, minthogy esténként megmártózzunk egy jó meleg fürdőben. A dézsafürdő rendszeres használatával pedig egyhamar észrevesszük, hogy közérzetünk javul, egészségünk pedig kifogástalan, nem véletlen, hogy a különféle fürdőzési módok már számottevően jelen voltak minden jelentős kora kultúrában is.

Tekintse meg a honlapunkon található dézsafürdőket, ajándékozza meg magát és családjátegy igazi luxustermékkel!

Az őszi és téli fürdőzés felejthetetlen élménye

Érdekes, hogy miként térnek vissza a régmúlt közkedvelt alkalmatosságai a modern kor vívmányai közé. Míg egykor megszokott látvány volt az udvaron ékeskedő dézsafürdő, addig ez napjainkra egyesek számára furcsa látvánnyá avanzsált. Ám pár éve újra hódító útra indult ez a praktikus szerkezet, és egészen az emberek szívébe lopta magát. Hogy miért? Eláruljuk!

  • Évszaktól függetlenül alkalmazhatjuk – kialakításának köszönhetően akár télen, a fagyban is használhatjuk, hiszen fűthetősége és fa kialakítása lehetővé teszi, hogy ne fagyjon be benne a víz. Sőt, kellemesen melegen tartja!
  • Bárhol kialakítható – a dézsafürdő akár a kert közepén, akár egy fedett helyen elhelyezhető, így bárki számára elérhető luxus!
  • A wellness tökéletes kiegészítése – bizonyos hőmérséklettel, illóolajokkal vagy fürdősókkal akár a wellness részleg tökéletes eleme lehet!

A dézsafürdő tehát nem csak praktikus, esztétikus, de kedvező árfekvésben is hozzáférhető, bárki számára! Keressen minket bizalommal, ha Ön is szeretne dézsafürdőt kertjébe!

dézsafürdő

Dézsafürdőt a kertbe!

A wellness népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen kiváló lehetőséget nyújt a stressz oldásra, különböző egészségügyi problémák kezelésére, relaxálásra. A wellness hotelek ajánlatai ma már mindenki számára elérhetőek, de miért utaznánk messzire, ha akár a saját kertünkben is hódolhatunk ennek az időtöltésnek.

A dézsafürdő például egy ilyen lehetőség, melynek segítségével nyáron önfeledten pancsolhat az egész család, télen pedig élvezheti a sós forró fürdő áldásos, terápiás hatásait. A dézsafürdő használatával sikeresen javíthatóak az olyan mozgásszervi betegségek tünetei, mint a reuma, de frissíti a vérkeringést és jótékony hatással van a bőrre is.

Miért utazna messzi gyógyfürdőkbe, amikor a saját otthonában is élvezheti saját dézsafürdője előnyeit, mindezt tömeg és drága belépők megfizetése nélkül? A fürdődézsa, rusztikus külsejének köszönhetően, a kert díszévé válik, melynek mindenki csodájára jár.

Forduljon hozzánk, és építtesse meg saját fürdődézsáját, melynek előnyeit egész évben élvezheti!

fa dézsafürdő

Dézsafürdő: az otthoni wellness élménye!

A dézsafürdő segítségével a saját otthonban megtapasztalt wellness élmény egyszerűen a mindennapok részévé válhat. A kertbe vagy a nyaralóba telepített kültéri fürdődézsa egész évben lehetőséget nyújt a testi-lelki felfrissülésre és pihenésre. Ki sem kell lépnie a kertkapun, elég, ha beleereszkedik a kellemes vízbe és kényelmesen ejtőzik egyet, miközben relaxál.

A dézsafürdő fűthető, így annak sincs semmi akadálya, hogy télen ellazuljon és élvezze a meleg víz jótékony hatásait, miközben köröskörül a hideg tél uralkodik. Ugyanakkor a dézsafürdő már meglévő szauna kiegészítéseként, merülőfürdőnek is alkalmazható.

A minőségi dézsafürdőkre hosszú távon lehet számítani, hiszen akár 15-20 évig is kitartanak és folyamatosan képesek biztosítani a fürdőzés, az otthoni wellness lehetőségét. Pozitív hatásai az egészségre, a testi és lelki egyensúly fenntartására egyaránt nélkülözhetetlenek.

Keressen minket bizalommal, és fektessen be egy saját kis wellness részlegbe, rendeljen saját dézsafürdőt, és élvezze egész évben annak áldásos hatásait!

kerti fürdődézsa

Mit csináljon télen a dézsafürdővel?

Nem ért néhány alapvető tényezővel tisztában lennie azoknak a személyeknek, akik télen is szeretnék használni dézsafürdőjüket. Ezzel nem csak a meghibásodások kerülhetőek el, de rendkívül hosszú élettartam is kölcsönözhető ennek a luxus csodának!

A téli időszakban a dézsafürdő vízébe szórt megfelelő mennyiségű parajdi só nem csak a fagyást akadályozza meg, de Ön is élvezheti a sófürdő jótékony hatásait. A só az algák és a baktériumok szaporodását is lassítja, így a dézsafürdő vízét nem kell külön kezelnie.

Az optimális vízfeltöltés megoszlik: vagy állandó feltöltés javasolt, vagy csak a használat idejére érdemes feltölteni, de akkor minimum 1-2 órára. Természetesen a folyamatos feltöltés esetén nem szabad megfeledkeznie a rendszeres vízcseréről és víztisztításról sem. Amennyiben folyamatosan fel van töltve vízzel, akkor javasolt -3 °C alatt használaton kívül is begyújtani a kályhába.

Ha télen nem használja a dézsafürdőt, mindenképpen víztelenítse, ugyanis a víz átfagyása komoly károkat okozhat a dézsafürdő edényében. Ilyenkor ajánlott letakarni, vagy fedél alá helyezni a dézsafürdőt.

Ön is élvezné a dézsafürdő nyújtotta előnyöket? Forduljon hozzánk!

kerti dézsafürdő

Dézsafürdő – Itt az idő a relaxálásra, régi módszerrel!

Rohanó világot élünk és magunkra már szinte semmi idő nem jut, mert a hétköznapjainkat a munka és az egyéb teendők lekötik, így sokunknak nyaralásra, utazásra sincs ideje. Talán ez még nem is lenne gond, de a mindennapi relaxációra szükség van, akár a levegőre, mert a szervezet a túlzott terhelés hatására egy idő után megadja magát. Régi relaxációs módszerek gyűrűznek vissza életünkbe, ebben Önnek is segítségére lehet egy dézsafürdő, ami otthonába varázsolja a fürdőzés pezsdítő élményét.

Nem csak a testnek, a léleknek is szüksége van relaxációra, egy kis megállásra. A dézsafürdő visszakalauzol minket a régmúltba, egyfajta nosztalgikus hangulatba kerülhetünk általa. Most reneszánszát éli a vintage, a régi bútorok, motívumok mindenhol visszatérnek, többek között a lakberendezés területén is. Dézsáink minőségi fa alapanyagból készülnek, így bármely termékünk látványos, ugyanakkor klasszikus darabja lehet otthonának!

Bátran használhatja a téli hónapokban is, mert kialakításának köszönhetően nem fagy meg benne a víz, sőt, kellemesen meleg marad, tehát a dézsafürdő hosszútávon megtérülő befektetés minden szempontból.

Éljen a lehetőséggel Ön is, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

fa fürdődézsa

Az időjárás kiszámíthatatlan, de a dézsafürdő örök!

Beköszöntött a nyár, ám igen változékonyan indul, melyet kevesen preferálnak. Az esős és napos időszakok igen gyakran váltják egymást, és ez nem csak az emberek fizikai állapotára lehet befolyással, hanem a lelki egyensúlyra is.

Azonban van egy módszer, aminek segítségével könnyedén feltöltődhetünk energiával, mely nem más, mint a dézsafürdő! Ugyanis ezek a kialakítások télen-nyáron képesek kellő komfortot nyújtani, akár a szabadban vannak elhelyezve, akár beltéren. Ha a dézsafürdő már adott, nincs is másra szükség, mint egy kis habfürdőre, néhány mécsesre, és akár egy pohár forró italra vagy pezsgőre. Nincs is jobb választás, mint egy hirtelen jött záport követően, mely bőrig áztatott bennünket, elmerülni a meleg habokban, és élvezni a csendet, vagy éppen a kedvenc zenénket!

Ha Ön is szeretne egy dézsafürdőt, melyben az év bármely napján ellazulhat, forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a kényeztetést akár saját otthonában! Keressen fel minket, és ismerje meg a részleteket!

fűthető dézsafürdő

Dézsafürdő otthonába: Felfrissülni medence nélkül is lehet!

A wellness programok ma már egy valamire való szállásadó szolgáltatásai közül nem hiányozhatnak. De mi a helyzet akkor, ha otthon szeretnénk élvezni a forró vagy éppen hűsítő vizet?

Medence építésére nem mindenhol van lehetőség, hiszen ehhez nagy területre van szükség, egy beltéri jakuzzi beépítése pedig igen nagy átalakításokat kívánna otthonunkban. Ám nem csupán a medence kínál remek alternatívát a fürdőzéshez, hiszen itt van helyette egy sokkal előnyösebb lehetőség, a dézsafürdő!

A dézsafürdőhöz nem kell hatalmas szabad terület, nem kell hozzá alapot ásni, sőt a gyakran nagy procedúrát jelentő medencetisztításról sem kell gondoskodni. Egy dézsafürdő valódi vörös fenyőből készült, látványos és stílusos lehetőséget kínál egy saját wellness részleghez. Télen és nyáron is használható, felfűthető, akár egy teraszon is elfér.

A dézsafürdő tökéletes lehetőség egy exkluzív wellness sarok kialakítására, amivel egész családjának kedveskedhet, és aminek segítségével bármikor relaxálhat vagy éppen felfrissülhet otthonában. Keressen minket bizalommal, és válassza a dézsafürdőt otthonába!

Kültéri dézsafürdő

Dézsafürdővel az otthonunkba!

Ugye Önnek is sokszor jut eszébe, milyen jó lenne a párjával kettesben romantikázni egy meghitt, gyertyafényes estén, meleg vizű medencében. De nincs kedve kimozdulni otthonról, medencével pedig nem rendelkezik? A megoldás egy saját dézsafürdő!

Egy saját dézsafürdővel egy csapásra megoldódik az a probléma, hogy hová és mennyi pénzből menjenek wellnessezni. Elég csak kilépni a kertbe vagy a teraszra és beleereszkedni a kellemes hőmérsékletű vízbe. Nincs várakozás, nincs sorban állás, nem kell utazni vagy vagyonokat kifizetni a szolgáltatásért. Ráadásul minden tökéletesen személyre szabott, pontosan olyan, amilyennek Ön szereti.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a dézsafürdőt és annak minden pozitív tulajdonságát! A dézsafürdő nem szorul beépítésre, nem foglal el akkora helyet, mint egy medence, mégis ugyanakkora élménnyel jár. Valódi fából készült, rusztikus design alapján tervezett, gondosan kivitelezett dézsafürdővel télen, nyáron wellnessezhet otthon!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon saját dézsafürdőt otthonába!

Fűthető dézsafürdő

A relaxációs tér létrehozása többé nem álom!

A rohanó hétköznapokban mindenkinek szüksége van nyugalomra, hiszen csakis így lehet megteremteni a lelki harmóniát, ami jelentős mértékben hozzájárul a mindennapok kihívásainak leküzdéséhez! Szerencsére ma már számos megoldás áll rendelkezésre a relaxációs tér megvalósításához, amelyek közül a legideálisabb és legkülönlegesebb, ha dézsafürdőt vásárol otthonába!

A dézsafürdőkkel garantált a pihenés, használatuk főként a lélekre hat. A diszharmonikus lelkiállapot számtalan betegség okozója, ezért fordítson Ön is kellő figyelmet arra, hogy lelki egyensúlyát megtartsa! Így megkímélheti magát a rossz közérzettől, betegségektől! Használhatja őket beltéren, de akár kültérre is telepíthetőek, így a fürdőzés élvezete mellett a tájban is gyönyörködhet!

A dézsafürdők igazán kedvező árakon beszerezhetőek, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válik az otthoni wellness lehetősége! Valósítsa meg álmát, vásároljon dézsafürdőt és élvezze a relaxáció nyújtotta előnyöket!

Dézsafürdő

Amit a fürdődézsa használatáról tudni érdemes

A dézsafürdő nagyszerű befektetés, ha panziót, wellness központot üzemeltet és vendégeinek szeretne kedveskedni egy ellazító élménnyel. Az élmény azonban csak akkor válik valóban fantasztikussá, ha tulajdonosként tisztában van vele, hogyan kell szabályosan és biztonságosan használni a fürdődézsát.

Érdemes azzal számolni, hogy ha a dézsa fala túl magas, egy külső lépcső vagy belépő alkalmazása praktikus. További kiegészítők lehetnek még az ülések, illetve a kapaszkodók is. A dézsafürdő vizének folyamatos fűtésre van szüksége, különösen, ha téli időszakban szeretnénk azt használni. A fűtést fával fűthető kályhával lehet megoldani, mely pár óra alatt képes felfűteni a vizet, így azt rövid időn belül igénybe lehet venni. A fürdődézsába töltött vizet leengedhetjük használat után, de arra is van lehetőség, hogy folyamatosan töltve legyen, persze ilyen esetben gondoskodni kell a friss víz utántöltéséről.

Kérdése van a dézsafürdő használatával kapcsolatban? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és mindenre válaszolunk!

Töltődjön fel a téli hidegben is a dézsafürdővel!

A fürdődézsa azért nagyszerű találmány, mert télen-nyáron élménydús kikapcsolódást nyújt, ami a testi és a lelki egészségünkre is pozitív hatással van. Megtölthetjük egyszerű vízzel, de fokozhatjuk az élményt úgyis, hogy sófürdőt készítünk, mely télen igen jól tud esni.

A sófürdő kiváló kezelést nyújt mozgásszervi és reumatikus panaszokra, de ajánlott bőrproblémákra, nőgyógyászati betegségekre is. Egy 30 perces sófürdő csodákra képes, gyakorlatilag salaktalanítja is a szervezetet.  Az elkészítésénél 100 liter vízhez adjunk legalább 1kiló sót.

A sófürdő készítése különösen télen ajánlott, mert a só meggátolja a víz megfagyását, de emellett arra is jó, hogy megakadályozza az algák, baktériumok megtelepedését a dézsafürdőben.

Sóval vagy csak egyszerű forró vízzel, a fürdődézsa remek választás a téli hűvös napokon, hiszen kellemesen ellazít. Tegye próbára Ön is, ismerje meg a lehetőségeket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot termékeinket érintő kérdéseivel!

Fűthető dézsafürdő

Valódi wellness élmény? Fűthető dézsa a válasz!

Mostanság egyre nagyobb népszerűség övezi fürdődézsáinkat, így a sikerek hatására folyamatosan bővítjük termékkészletünket, hogy minél változatosabb újdonságokkal lepjük meg a vásárlókat. Egyik legújabb termékünk éppen aktuális, hiszen használatával a téli hidegben akár kültéren is kellemes fürdőzésben lehet része.

A fűthető dézsákkal igazi wellness élményben lehet része otthonában, ráadásul nem szükséges fürdőzés előtt forró vízzel megtöltenie őket, ugyanis a nevükből logikusan következik, hogy fűtőalkatrészek is megtalálhatóak a szerkezetükben, amik folyamatosan biztosítják a kellemes, forró vizet. A fűthető dézsák tulajdonképpen megtakarítást is biztosítanak, hiszen nem kell állandóan újra tölteni fürdés közben a dézsát annak érdekében, hogy élvezhesse a forró vizet, így többek között a gáz- és vízszámlán is spórolhat.

Kényeztesse testét és lelkét a téli hónapokban fűthető dézsával! A termék megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

kültéri dézsafürdő

Fürdődézsa használata, karbantartása

A fürdődézsa minimális fenntartási költséggel üzemeltethető! Az elhelyezése előtt mindenképpen vegye figyelembe a környezeti viszonyokat és fokozottan ügyeljen arra, hogy a füstcsőből kiáramló forró levegő és az esetleges szikra nehogy tüzet tudjon okozni! Minden esetben védőszerrel kezeljük kívül/belül, hogy minimálisra csökkentsük a nedvesség fára gyakorolt hatását Ezt a kezelést ajánlott kívülről kétévente egyszer megismételni, mert ezáltal megnövelhetjük az élettartamát! Sohasem rakjunk tüzet olyan kályhába, ahol a dézsába nincs víz! Csak fával vagy fa brikettel szabad fűteni, az elkülönítő rácsot nem szabad még ideiglenesen sem eltávolítani A kályha ajtaját csakis az erre a célra kialakított fogantyúval szabad megfogni! A füstcső érintését is kerüljék, mert csak a külső levegő hűti, ezért a meleg cső, égési sérüléseket okozhat! Ha folyamatosan feltöltve tartja, gondoskodni kell rendszeres víztisztásról és a téli fagymentesítésről is! Amennyiben megfelelő mennyiségű sót használ, a dézsában levő víz nem fagy meg, illetve gátolja az algák és a baktériumok szaporodását. Ez esetben egészségjavító fürdőzésre is használható. Ha téli időszakban leengedik a vizet, nem használják, semmiképpen nem szabad fűtött – száraz helyen tárolni, ajánlott lefedni, vagy tető alá helyezni! Amennyiben a beltéri használatát választja javasolt a saját anyagából kialakított lábas változat, mert a beépített lefolyó beköthető a szennyvízhálózatba, valamint az edény alatti terület is takaríthatóvá válik! A kezelt felületeken keletkezett mechanikai sérüléseket ajánlott kijavítani. A dézsa tisztítása során a háztartásban alkalmazott karcmentes tisztítószerek használhatóak. A hypó, klór és egyéb engedélyezett tisztítószerek alkalmazása semmilyen károsító hatással nincs a fára.

A sófürdő hatásai

„A sós fürdők mozgásszervi és reumatikus, neurológia perifériás betegségek, nőgyógyászati és bőrproblémák esetén ajánlottak, illetve stressz oldásra relaxációs céllal. A koncentrált, sós víznek nagyobb a hőmegtartási és közvetítő tulajdonsága, mint az édes vízé, segíti a végtagokban a vérkeringést, csökkennek az ízületi és izomfájdalmak. Egy 30 perces sósfürdő salaktalanító hatása megfelel egy háromnapos böjtnek.
A só fürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen, tehát 100 liter vízhez legalább 1 kg kristálysóra van szükség, minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A sós fürdő használata után ne mosakodjanak, ne is törülközzenek meg, hagyják a vízcseppeket beszívódni a testbe és magától megszáradni.”

http://www.biosziget.hu/soterapia-sofurdo-sobarlang-legzesterapia-furdo-terapia-asztmaasthma-parajd-i-28.html

„Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző mennyiségű és minőségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz. A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só, mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.

http://www.gyogyitoso.hu/parajdi-so

Tudnivaló: a használatbavétel során, natúr valamint kezelt felület esetén a víz bebarnulására számítani lehet (az első két-három alkalomig), mely a fában lévő olajok kioldásának következménye. Ennek a jelenségnek az esztétikai hatáson kívül az emberi bőrre semmilyen negatív következménye nincs.