Fürdődézsa

Luxus az otthonába!

Ha rajong az exkluzív megoldásokért, akkor a dézsafürdőt Önnek találták ki. A minőségi fa alapanyagnak köszönhetően a dézsafürdő önmagában megtestesíti a klasszikus korok eleganciáját és a modern ember wellness igényeit.

Az általunk kínált dézsafürdő kültérre telepíthető, ám a kellemes hőmérsékletű víz garantálja, hogy az év minden szakában kedvét fogja lelni benne. Kiváló lehetőség a fárasztó munkanapok utáni felfrissülésre, de örömet szerezhet vele családjának, továbbá nagyszerű kikapcsolódás egy baráti társaság számára is.

Ha a dézsafürdőt választja otthonába, többé nem lesz szüksége rá, hogy más lehetőségeket keressen a testi és lelki megnyugvás érdekében, hiszen valljuk be, mi sem kényelmesebb, minthogy esténként megmártózzunk egy jó meleg fürdőben. A dézsafürdő rendszeres használatával pedig egyhamar észrevesszük, hogy közérzetünk javul, egészségünk pedig kifogástalan, nem véletlen, hogy a különféle fürdőzési módok már számottevően jelen voltak minden jelentős kora kultúrában is.

Tekintse meg a honlapunkon található dézsafürdőket, ajándékozza meg magát és családjátegy igazi luxustermékkel!

Az őszi és téli fürdőzés felejthetetlen élménye

Érdekes, hogy miként térnek vissza a régmúlt közkedvelt alkalmatosságai a modern kor vívmányai közé. Míg egykor megszokott látvány volt az udvaron ékeskedő dézsafürdő, addig ez napjainkra egyesek számára furcsa látvánnyá avanzsált. Ám pár éve újra hódító útra indult ez a praktikus szerkezet, és egészen az emberek szívébe lopta magát. Hogy miért? Eláruljuk!

  • Évszaktól függetlenül alkalmazhatjuk – kialakításának köszönhetően akár télen, a fagyban is használhatjuk, hiszen fűthetősége és fa kialakítása lehetővé teszi, hogy ne fagyjon be benne a víz. Sőt, kellemesen melegen tartja!
  • Bárhol kialakítható – a dézsafürdő akár a kert közepén, akár egy fedett helyen elhelyezhető, így bárki számára elérhető luxus!
  • A wellness tökéletes kiegészítése – bizonyos hőmérséklettel, illóolajokkal vagy fürdősókkal akár a wellness részleg tökéletes eleme lehet!

A dézsafürdő tehát nem csak praktikus, esztétikus, de kedvező árfekvésben is hozzáférhető, bárki számára! Keressen minket bizalommal, ha Ön is szeretne dézsafürdőt kertjébe!

Tartsa tisztán dézsafürdőjét!

A fürdődézsa egy nagyszerű kikapcsolódást és relaxációt biztosító lehetőség, ami a szálláshelyek mellett már az otthonokban is megjelenik. Viszont ahhoz, hogy minden lehetőségét ki tudjuk élvezni, fontos a karbantartás, legyen szó magáncélú vagy közösségi használatról.

Ugyanúgy szükséges a dézsafürdő vizének tisztítása, mint akár egy fürdőmedence esetében, hiszen senki sem tud igazán ellazulni egy állott, koszos vízben. Egy periódus alatt érdemes legalább kétszer cserélni a vizet, ám ez természetesen az igénybevétel mértékétől is függ.

A fürdődézsa tisztántartásához először le kell engedni a vizet kerti tömlő vagy a leeresztő dugattyú segítségével. Ezt követően tisztítószer használatával kell áttörölni és átöblíteni a dézsát, végül szárazra kell törölni.

A dézsafürdő tisztántartása és védelme érdekében megfelelően fedjük le, ha nincs használatban. Az időjárás viszontagságai ellen is védenünk kell a dézsát, amit úgy tehetünk meg, hogy külső oldalát olajjal vagy páccal vonjuk be. Ezáltal tartósabb lesz és az idő sem fogja megrongálni a fa szerkezetet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és teremtsen Ön is nyugalmat, harmóniát szálláshelyén, vagy akár otthonában fürdődézsával!

Dézsafürdővel a testi-lelki megtisztulásért

A termálturizmusba számottevően beletartozik a dézsafürdőzés. A balneoterápia a gyógyulni vágyóknak is remek megoldásként szolgál.

A dézsafürdőzés nem csak kellemes, felüdítő érzés, de egészséges is. Remek kikapcsolódás, szórakozás akár egy baráti összejövetel alkalmával is, ha egy kicsit ki akarunk szakadni a hétköznapi körforgásból.

Ha a dézsafürdőt választja, nem fog csalódni! Már őseink is felfedezték ezt a csodálatos hatást. A fürdőzés hagyományában a hiedelmek úgy tartják, hogy a fürdés fizikai és lelki megtisztulással jár. Rituális tisztulási formákat alkalmaztak az egyiptomiak, rómaiak és görögök is. Ezek az ősi ceremóniák a víz gyógyító és tisztító erejébe vetett hitet jelképezik.

A fürdőzés története Görögországból ered, ahogyan a fürdőzési szabályokat és az időt is a görögök kezdték és a termálfürdőzés alapja is hozzájuk nyúlik vissza. A görög mitológia alapján a természetes forrásokban van a gyógyító erő. Rómában is a fürdőzés a társas élet és a kikapcsolódás egyik fontos szimbólumaként volt jelen az emberek életében.

Mártózzon Ön is dézsafürdőinkben, kapcsolódjon ki és élvezze a nyugalmat!

A látogatók kedvence: dézsafürdő!

Szállodákban, vendégházakban egy igazán eredeti szolgáltatás, ha üzemeltetőként lehetőséget nyújtunk a vendégeknek, hogy megismerkedjenek a dézsafürdővel. A dézsafürdő tulajdonképpen  a hagyományos szauna, és a melegfürdő terápia előnyeit egyesíti élettani szempontból.

Ebben a hideg, télközeli időben az ember nem vágyik másra, mint hogy kicsit szabadulhasson a kötelékektől, és vehessen egy jó meleg fürdőt. A meleg hatására az izomzat tónusa csökken, ennek következtében a fájdalmak mérséklődnek, az érintett ízületek mozgáspályája javul. A meleg hatására fellazul a kötőszövet is, ez javítja, növeli az ízületi mozgást.

Dézsafürdőre érdemes beruházni, hiszen a szállodák, vendégházak vendégei egyértelműen kikapcsolódni szeretnének, a dézsafürdő pedig tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre. Használata stresszoldó hatású, nyugtatja az idegrendszert, relaxál, így teljes körű feltöltődést tesz lehetővé, mely felkészíti a látogatókat arra, hogy újra képesek legyenek leküzdeni a mindennapok akadályait.

Bővítse Ön is szálláshelye szolgáltatásait egy igazán nagyszerű lehetőséggel, a dézsafürdővel, hogy még több elégedett vendéget tudhasson magáénak!

Dézsafürdőt a kertbe!

A wellness népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen kiváló lehetőséget nyújt a stressz oldásra, különböző egészségügyi problémák kezelésére, relaxálásra. A wellness hotelek ajánlatai ma már mindenki számára elérhetőek, de miért utaznánk messzire, ha akár a saját kertünkben is hódolhatunk ennek az időtöltésnek.

A dézsafürdő például egy ilyen lehetőség, melynek segítségével nyáron önfeledten pancsolhat az egész család, télen pedig élvezheti a sós forró fürdő áldásos, terápiás hatásait. A dézsafürdő használatával sikeresen javíthatóak az olyan mozgásszervi betegségek tünetei, mint a reuma, de frissíti a vérkeringést és jótékony hatással van a bőrre is.

Miért utazna messzi gyógyfürdőkbe, amikor a saját otthonában is élvezheti saját dézsafürdője előnyeit, mindezt tömeg és drága belépők megfizetése nélkül? A fürdődézsa, rusztikus külsejének köszönhetően, a kert díszévé válik, melynek mindenki csodájára jár.

Forduljon hozzánk, és építtesse meg saját fürdődézsáját, melynek előnyeit egész évben élvezheti!

Dézsafürdő a vendégek kényelmére

Szeretné megadni vendégeinek a lehető legnagyobb kényelmet, egy csipetnyi luxussal fűszerezve? Olyan szolgáltatással szeretné kibővíteni repertoárját, ami egyszerre nyújt felejthetetlen élményt, stresszoldó kikapcsolódást és még az egészségnek is jót tesz? A megoldás nem más, mint a dézsafürdő!

A fürdődézsa télen és nyáron is kiváló programot kínál, hiszen a forró fürdő a legnagyobb melegben is üdítően hat a szervezetre. A dézsafürdő igazi wellness élményt nyújt panziókban, vendégházakban is, hiszen átmenet a szauna és a meleg sós fürdő között.

Mit tapasztalnak majd vendégei, ha belemerülnek a fürdődézsába? A dézsafürdő sikeresen oldja a stresszt, fantasztikus alkalmat kínál a relaxációra. Ha sót használunk a dézsába, akkor méregteleníthet, vitalizál és gondoskodik a jobb közérzet eléréséről.

Vásárolja meg saját dézsafürdőjét, és gondoskodjon panziója vendégeinek kényeztetéséről!

A dézsafürdők kultúrája és eredete

Bár a tisztaságra és a higiéniára már az ősi kultúrákban is nagy figyelmet fordítottak, a fürdőzés igazi kultuszát csak később kezdték el világszerte meghonosítani. Érdekesség, hogy a nyugati civilizációk – vezető szerepük ellenére – a higiéniában nem jeleskedtek, míg a keleti népek már ekkor is ismerték a dézsafürdőket.

A nemesebb családok saját dézsafürdőt birtokoltak, míg a középosztálybeliek úgynevezett közfürdőkben tisztálkodhattak, azonban még a szegényebb rétegek számára is biztosítottak fürdési lehetőséget, hiszen már ekkor is tisztában voltak a higiénia fontosságával.

Megfigyelhető, hogy a legtöbb civilizációban, ahol fontosnak tartották a fürdőzést, kevesebb járvány terjedt el, és azok lefolyási ideje sem húzódott el. Magyarországon is ősi kultusza volt a fürdőzésnek, és már jóval a nyugati népek előtt felfedezték a dézsafürdőket. Ez a kényelmes, fából készült kialakítás a mai napig közkedvelt fürdőzési forma.

Ha Ön is dézsafürdőt szeretne, forduljon hozzánk!

Töltse a karácsonyt új dézsafürdővel!

A vörös fenyő a legértékesebb fafajták egyike. A vörösfenyő vagy latin nevén Larix csupa előnyös és kifejezetten pozitív tulajdonsággal rendelkezik, melyek széles körben népszerűvé teszik ott, ahol fával dolgoznak. Szívós, rugalmas, könnyen hasítható fája tartós és szilárd. A fa nagy gyantatartalma különösen ellenállóvá teszi a vörösfenyőt az időjárás viszontagságaival szemben. Nem csupán strapabíró, de különösen gyönyörű is a vörösfenyő, vöröses árnyalatú, finom vonalú erezettel borított fája önmagában is szép látvány. Az olaszok csak az örök fának hívják.

Miért fontos ez? Nos, Ön is hozzájuthat egy ilyen csodálatos faanyagból készült dézsafürdőhöz, ráadásul nem is akármilyen módon. Ha karácsonyra lepi meg magát egy ilyen vörös fenyőből készült fürdődézsával, akkor 50 kg sóval is megajándékozzuk!

Cégünk közel 4 éve foglalkozik fürdődézsák gyártásával, és elmondhatjuk, hogy a minőségi termékekben verhetetlenek vagyunk. Nem csupán a dézsafürdő maga, de annak tartozékai is, így például az inoxból készült fém tartozékaink is tartósak, szépek és ellenállóak.

Ne várjon, mindjárt itt a karácsony, vásároljon nálunk dézsafürdőt!

Töltse a karácsonyt új dézsafürdővel!

Dézsafürdő: az otthoni wellness élménye!

A dézsafürdő segítségével a saját otthonban megtapasztalt wellness élmény egyszerűen a mindennapok részévé válhat. A kertbe vagy a nyaralóba telepített kültéri fürdődézsa egész évben lehetőséget nyújt a testi-lelki felfrissülésre és pihenésre. Ki sem kell lépnie a kertkapun, elég, ha beleereszkedik a kellemes vízbe és kényelmesen ejtőzik egyet, miközben relaxál.

A dézsafürdő fűthető, így annak sincs semmi akadálya, hogy télen ellazuljon és élvezze a meleg víz jótékony hatásait, miközben köröskörül a hideg tél uralkodik. Ugyanakkor a dézsafürdő már meglévő szauna kiegészítéseként, merülőfürdőnek is alkalmazható.

A minőségi dézsafürdőkre hosszú távon lehet számítani, hiszen akár 15-20 évig is kitartanak és folyamatosan képesek biztosítani a fürdőzés, az otthoni wellness lehetőségét. Pozitív hatásai az egészségre, a testi és lelki egyensúly fenntartására egyaránt nélkülözhetetlenek.

Keressen minket bizalommal, és fektessen be egy saját kis wellness részlegbe, rendeljen saját dézsafürdőt, és élvezze egész évben annak áldásos hatásait!

Mit csináljon télen a dézsafürdővel?

Nem ért néhány alapvető tényezővel tisztában lennie azoknak a személyeknek, akik télen is szeretnék használni dézsafürdőjüket. Ezzel nem csak a meghibásodások kerülhetőek el, de rendkívül hosszú élettartam is kölcsönözhető ennek a luxus csodának!

A téli időszakban a dézsafürdő vízébe szórt megfelelő mennyiségű parajdi só nem csak a fagyást akadályozza meg, de Ön is élvezheti a sófürdő jótékony hatásait. A só az algák és a baktériumok szaporodását is lassítja, így a dézsafürdő vízét nem kell külön kezelnie.

Az optimális vízfeltöltés megoszlik: vagy állandó feltöltés javasolt, vagy csak a használat idejére érdemes feltölteni, de akkor minimum 1-2 órára. Természetesen a folyamatos feltöltés esetén nem szabad megfeledkeznie a rendszeres vízcseréről és víztisztításról sem. Amennyiben folyamatosan fel van töltve vízzel, akkor javasolt -3 °C alatt használaton kívül is begyújtani a kályhába.

Ha télen nem használja a dézsafürdőt, mindenképpen víztelenítse, ugyanis a víz átfagyása komoly károkat okozhat a dézsafürdő edényében. Ilyenkor ajánlott letakarni, vagy fedél alá helyezni a dézsafürdőt.

Ön is élvezné a dézsafürdő nyújtotta előnyöket? Forduljon hozzánk!

Vendégházak kapacitás bővítése: dézsafürdő

Úgy érzi, valami már régóta hiányzik vendégháza csáberejéből? Itt az ideje egy kis újításnak, változtatásnak? Ahhoz, hogy vendégei még elégedettebbek legyenek, érdemes folyamatosan megújítani és bővíteni a lehetőségeket, ám nem kell hatalmas dolgokban gondolkodnia. Elég csak egy dézsányi méretű változás!

A wellness népszerűsége ma hihetetlenül népszerű. Az emberek többsége nem vágyik másra, csak arra, hogy csendben relaxálhasson, nyugodtan pihenhessen, miközben egy kicsit azért tesz az egészségéért is. Ezt megtehetjük szaunázással, egy masszázsasztalon fekve vagy egy autentikus dézsafürdőben ücsörögve is.

Keressen minket bizalommal, és adja meg vendégeinek azt, amire vágynak: az autentikus wellness élményt dézsafürdő segítségével! A fából készült dézsafürdő beltéren és kültéren is használható, vize télen meleg gyógyfürdő, nyáron hűsítő fürdővé lesz.

Ennél több nem is kell ahhoz, hogy vendégháza megújuljon, érdekesebb, sokoldalúbb legyen, és örömet okozzon vendégeinek! Tegye próbára Ön is!

Új élmény a szálláshelyek vendégeinek: dézsafürdő

Ha szálláshelye mindig is kedvelt volt a turisták körében, ám valami új élményt, és izgalmat szeretne a látogatók pihenésébe csempészni, érdemes elgondolkodnia a dézsafürdő nyújtotta előnyökről.

Egy új beruházás mindig sok fejtöréssel jár, a szálláshelyek szolgáltatásainak bővítése azonban mindig jó befektetésnek bizonyul. Az új gépek és berendezések vásárlása lehetőséget nyújt még több vendég odacsalogatásához és szórakoztatásához!

A dézsafürdők olyan hangulatot nyújthatnak minden látogatónak, mely valódi pihentetést és kikapcsolódást eredményez. Vendégei szeretni fogják a szálláshely újító tevékenységét, és garantáltan ki szeretnék majd próbálni a dézsafürdő nyújtotta relaxációs és egyéb jótékony hatásokat. Sőt, nem kizárt, hogy még vissza is látogatnak, illetve ismerőseiknek is ajánlják azt a helyet, ahol a dézsafürdő nyújtotta élményekben is lehetett részük.

Bővítés és újítás céljából ruházzon be Ön is egy dézsafürdőbe, melyet garantáltan imádni fognak a vendégek! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Dézsafürdő – Itt az idő a relaxálásra, régi módszerrel!

Rohanó világot élünk és magunkra már szinte semmi idő nem jut, mert a hétköznapjainkat a munka és az egyéb teendők lekötik, így sokunknak nyaralásra, utazásra sincs ideje. Talán ez még nem is lenne gond, de a mindennapi relaxációra szükség van, akár a levegőre, mert a szervezet a túlzott terhelés hatására egy idő után megadja magát. Régi relaxációs módszerek gyűrűznek vissza életünkbe, ebben Önnek is segítségére lehet egy dézsafürdő, ami otthonába varázsolja a fürdőzés pezsdítő élményét.

Nem csak a testnek, a léleknek is szüksége van relaxációra, egy kis megállásra. A dézsafürdő visszakalauzol minket a régmúltba, egyfajta nosztalgikus hangulatba kerülhetünk általa. Most reneszánszát éli a vintage, a régi bútorok, motívumok mindenhol visszatérnek, többek között a lakberendezés területén is. Dézsáink minőségi fa alapanyagból készülnek, így bármely termékünk látványos, ugyanakkor klasszikus darabja lehet otthonának!

Bátran használhatja a téli hónapokban is, mert kialakításának köszönhetően nem fagy meg benne a víz, sőt, kellemesen meleg marad, tehát a dézsafürdő hosszútávon megtérülő befektetés minden szempontból.

Éljen a lehetőséggel Ön is, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha falusi turizmus, akkor dézsafürdő!

A jó idő beköszöntével a turizmus fellendülése is érzékelhető, mely mind a nagyvárosokra, mind a kisebb településekre igaz. Azonban az utóbbi esetében már jóval egyedibb megoldások szükségesek ahhoz, hogy a turizmus maximalizálható legyen.

Ilyen például a dézsafürdő! Hiszen, ha a falusi turizmust vesszük alapul, az emberek pontosan a nyugalomért és a természetközeli megoldásokért látogatnak el a különböző településekre. A dézsafürdő pedig mindezeket garantálja. Fa kialakításának köszönhetően természetességet sugall, miközben kellő komfortot biztosít. Akár önmagában is megállja a helyét, beltéren és kültéren egyaránt, de beépítésre is lehetőség van, ha valamilyen más kialakítással szeretnénk egyesíteni.

A dézsafürdő tökéletes kikapcsolódást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Akár egyedül, akár párban vagy családdal együtt is élvezhetjük a komfortját. Ha Ön is szeretné szállását egyedibbé tenni, válassza dézsafürdőinket! Részletekről érdeklődjön bátran elérhetőségeinken!

Az időjárás kiszámíthatatlan, de a dézsafürdő örök!

Beköszöntött a nyár, ám igen változékonyan indul, melyet kevesen preferálnak. Az esős és napos időszakok igen gyakran váltják egymást, és ez nem csak az emberek fizikai állapotára lehet befolyással, hanem a lelki egyensúlyra is.

Azonban van egy módszer, aminek segítségével könnyedén feltöltődhetünk energiával, mely nem más, mint a dézsafürdő! Ugyanis ezek a kialakítások télen-nyáron képesek kellő komfortot nyújtani, akár a szabadban vannak elhelyezve, akár beltéren. Ha a dézsafürdő már adott, nincs is másra szükség, mint egy kis habfürdőre, néhány mécsesre, és akár egy pohár forró italra vagy pezsgőre. Nincs is jobb választás, mint egy hirtelen jött záport követően, mely bőrig áztatott bennünket, elmerülni a meleg habokban, és élvezni a csendet, vagy éppen a kedvenc zenénket!

Ha Ön is szeretne egy dézsafürdőt, melyben az év bármely napján ellazulhat, forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a kényeztetést akár saját otthonában! Keressen fel minket, és ismerje meg a részleteket!

Telepítsen dézsafürdőt vendégházába!

A relaxációra mindenkinek szüksége van, ugyanis testi-lelki feltöltődésünkhöz jelentős mértékben hozzájárul. Az egyik legideálisabb kikapcsolódási forma egy pihentető fürdő, amelyet nem csak kádban valósíthatunk meg, hanem akár egy dézsafürdőben is! Fontolja meg Ön is, hogy dézsafürdővel bővíti vendégháza szolgáltatásait, hiszen számos előnyt élvezhetnek vendégei!

A relaxáció mellett erősíti az immunrendszert, és jelentős mértékben hozzájárul az egészségügyi állapot javításához. Ha a dézsafürdő segítségével szeretnének gyógyulni a vendégek, ajánlott sóval vegyíteni a fürdővizet, ugyanis az anyag kiváló fertőtlenítő hatással rendelkezik, így megszabadulhat a szervezet a különböző káros anyagoktól.

A dézsafürdő igazi wellness hangulatot varázsol vendégházba, küllemének köszönhetően bármilyen belső tér stílusához illik, és kültéren is megállja a helyét természetes, európai vörösfenyőből készült szerkezete miatt! A beüzemelés és a karbantartás rendkívül egyszerű, ráadásul nem csak a nyári hónapokban lehet élvezni a dézsafürdő előnyeit, hanem a téli időszakban is, így egész évben megajándékozhatja vendégeit az igazi wellness élménnyel.

Amennyiben szálláshelyét, vagy akár otthonát bővítené ezzel a remek lehetőséggel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dézsafürdő otthonába: Felfrissülni medence nélkül is lehet!

A wellness programok ma már egy valamire való szállásadó szolgáltatásai közül nem hiányozhatnak. De mi a helyzet akkor, ha otthon szeretnénk élvezni a forró vagy éppen hűsítő vizet?

Medence építésére nem mindenhol van lehetőség, hiszen ehhez nagy területre van szükség, egy beltéri jakuzzi beépítése pedig igen nagy átalakításokat kívánna otthonunkban. Ám nem csupán a medence kínál remek alternatívát a fürdőzéshez, hiszen itt van helyette egy sokkal előnyösebb lehetőség, a dézsafürdő!

A dézsafürdőhöz nem kell hatalmas szabad terület, nem kell hozzá alapot ásni, sőt a gyakran nagy procedúrát jelentő medencetisztításról sem kell gondoskodni. Egy dézsafürdő valódi vörös fenyőből készült, látványos és stílusos lehetőséget kínál egy saját wellness részleghez. Télen és nyáron is használható, felfűthető, akár egy teraszon is elfér.

A dézsafürdő tökéletes lehetőség egy exkluzív wellness sarok kialakítására, amivel egész családjának kedveskedhet, és aminek segítségével bármikor relaxálhat vagy éppen felfrissülhet otthonában. Keressen minket bizalommal, és válassza a dézsafürdőt otthonába!

Dézsafürdővel az otthonunkba!

Ugye Önnek is sokszor jut eszébe, milyen jó lenne a párjával kettesben romantikázni egy meghitt, gyertyafényes estén, meleg vizű medencében. De nincs kedve kimozdulni otthonról, medencével pedig nem rendelkezik? A megoldás egy saját dézsafürdő!

Egy saját dézsafürdővel egy csapásra megoldódik az a probléma, hogy hová és mennyi pénzből menjenek wellnessezni. Elég csak kilépni a kertbe vagy a teraszra és beleereszkedni a kellemes hőmérsékletű vízbe. Nincs várakozás, nincs sorban állás, nem kell utazni vagy vagyonokat kifizetni a szolgáltatásért. Ráadásul minden tökéletesen személyre szabott, pontosan olyan, amilyennek Ön szereti.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a dézsafürdőt és annak minden pozitív tulajdonságát! A dézsafürdő nem szorul beépítésre, nem foglal el akkora helyet, mint egy medence, mégis ugyanakkora élménnyel jár. Valódi fából készült, rusztikus design alapján tervezett, gondosan kivitelezett dézsafürdővel télen, nyáron wellnessezhet otthon!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon saját dézsafürdőt otthonába!

Dézsafürdővel az otthonunkba!

A relaxációs tér létrehozása többé nem álom!

A rohanó hétköznapokban mindenkinek szüksége van nyugalomra, hiszen csakis így lehet megteremteni a lelki harmóniát, ami jelentős mértékben hozzájárul a mindennapok kihívásainak leküzdéséhez! Szerencsére ma már számos megoldás áll rendelkezésre a relaxációs tér megvalósításához, amelyek közül a legideálisabb és legkülönlegesebb, ha dézsafürdőt vásárol otthonába!

A dézsafürdőkkel garantált a pihenés, használatuk főként a lélekre hat. A diszharmonikus lelkiállapot számtalan betegség okozója, ezért fordítson Ön is kellő figyelmet arra, hogy lelki egyensúlyát megtartsa! Így megkímélheti magát a rossz közérzettől, betegségektől! Használhatja őket beltéren, de akár kültérre is telepíthetőek, így a fürdőzés élvezete mellett a tájban is gyönyörködhet!

A dézsafürdők igazán kedvező árakon beszerezhetőek, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válik az otthoni wellness lehetősége! Valósítsa meg álmát, vásároljon dézsafürdőt és élvezze a relaxáció nyújtotta előnyöket!

Amit a fürdődézsa használatáról tudni érdemes

A dézsafürdő nagyszerű befektetés, ha panziót, wellness központot üzemeltet és vendégeinek szeretne kedveskedni egy ellazító élménnyel. Az élmény azonban csak akkor válik valóban fantasztikussá, ha tulajdonosként tisztában van vele, hogyan kell szabályosan és biztonságosan használni a fürdődézsát.

Érdemes azzal számolni, hogy ha a dézsa fala túl magas, egy külső lépcső vagy belépő alkalmazása praktikus. További kiegészítők lehetnek még az ülések, illetve a kapaszkodók is. A dézsafürdő vizének folyamatos fűtésre van szüksége, különösen, ha téli időszakban szeretnénk azt használni. A fűtést fával fűthető kályhával lehet megoldani, mely pár óra alatt képes felfűteni a vizet, így azt rövid időn belül igénybe lehet venni. A fürdődézsába töltött vizet leengedhetjük használat után, de arra is van lehetőség, hogy folyamatosan töltve legyen, persze ilyen esetben gondoskodni kell a friss víz utántöltéséről.

Kérdése van a dézsafürdő használatával kapcsolatban? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és mindenre válaszolunk!

Töltődjön fel a téli hidegben is a dézsafürdővel!

A fürdődézsa azért nagyszerű találmány, mert télen-nyáron élménydús kikapcsolódást nyújt, ami a testi és a lelki egészségünkre is pozitív hatással van. Megtölthetjük egyszerű vízzel, de fokozhatjuk az élményt úgyis, hogy sófürdőt készítünk, mely télen igen jól tud esni.

A sófürdő kiváló kezelést nyújt mozgásszervi és reumatikus panaszokra, de ajánlott bőrproblémákra, nőgyógyászati betegségekre is. Egy 30 perces sófürdő csodákra képes, gyakorlatilag salaktalanítja is a szervezetet.  Az elkészítésénél 100 liter vízhez adjunk legalább 1kiló sót.

A sófürdő készítése különösen télen ajánlott, mert a só meggátolja a víz megfagyását, de emellett arra is jó, hogy megakadályozza az algák, baktériumok megtelepedését a dézsafürdőben.

Sóval vagy csak egyszerű forró vízzel, a fürdődézsa remek választás a téli hűvös napokon, hiszen kellemesen ellazít. Tegye próbára Ön is, ismerje meg a lehetőségeket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot termékeinket érintő kérdéseivel!

Különleges ajándék karácsonyra? Vásároljon dézsafürdőt szeretteinek!

Manapság a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban igencsak sok kritérium merül fel, legfőképp a vásárlók részéről, hiszen mindenki praktikus, különleges ajándékkal szeretné meglepni rokonait, barátait. Ha Ön is így vélekedik és hasznos ajándékkal örvendeztetné meg családtagjait, döntsön a dézsafürdők mellett!

A dézsafürdők minden olyan kritériumnak megfelelnek, amik ebben az időszakban felmerülhetnek az ajándékokkal kapcsolatban! Nem mindennapi berendezések, ráadásul nem csak praktikusak, hanem az egészségmegőrzéshez is hozzájárulnak, így, ha dézsafürdőt választ, gondoskodik is szeretteiről!

A dézsafürdőt kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajándékozhatja a családban! A berendezés kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt, segít ellazulni, relaxálni a rohanó hétköznapokban!

Ne keresse tovább a praktikus karácsonyi ajándékot, hiszen már megtalálta! Szerezzen örömet szeretteinek, vásároljon dézsafürdőt kínálatunkból! A minőséget garantáljuk!

dézsafürdő

Igazi kikapcsolódásra vágyik karácsonykor? Lepje meg a családot dézsafürdővel!

A karácsony nemcsak az ünneplésről és az ajándékozásról szól, hanem a pihenésről is, aminek ilyenkor különböző formáját választják az emberek, de a legfontosabb, hogy mindenki a családdal együtt találja meg ebben az időszakban a nyugalmat. Ha nyitott az újdonságokra és idén különlegesebb formáját választaná a pihenésnek, lepje meg a családot dézsafürdővel!

A dézsafürdők nemcsak a pihenéshez biztosítanak teret, hanem a közös időtöltéshez is, ugyanis a családból egyszerre többen is fürdőzhetnek bennük, ami igazi élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A dézsafürdőkkel megalapozhatja a meghitt hangulatot, ráadásul ahhoz, hogy feltöltődjön, ki sem kell mozdulnia otthonról, ami igencsak kedvező a mínuszokban!

Kezdje a januárt százszázalékos energiával, töltődjön fel a dézsafürdők segítségével! Hamarosan itt a karácsony, szerezze be mihamarabb otthona különleges berendezését! Keressen bennünket elérhetőségeinken!

dézsafürdő

Valódi wellness élmény? Fűthető dézsa a válasz!

Mostanság egyre nagyobb népszerűség övezi fürdődézsáinkat, így a sikerek hatására folyamatosan bővítjük termékkészletünket, hogy minél változatosabb újdonságokkal lepjük meg a vásárlókat. Egyik legújabb termékünk éppen aktuális, hiszen használatával a téli hidegben akár kültéren is kellemes fürdőzésben lehet része.

A fűthető dézsákkal igazi wellness élményben lehet része otthonában, ráadásul nem szükséges fürdőzés előtt forró vízzel megtöltenie őket, ugyanis a nevükből logikusan következik, hogy fűtőalkatrészek is megtalálhatóak a szerkezetükben, amik folyamatosan biztosítják a kellemes, forró vizet. A fűthető dézsák tulajdonképpen megtakarítást is biztosítanak, hiszen nem kell állandóan újra tölteni fürdés közben a dézsát annak érdekében, hogy élvezhesse a forró vizet, így többek között a gáz- és vízszámlán is spórolhat.

Kényeztesse testét és lelkét a téli hónapokban fűthető dézsával! A termék megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Valódi wellness élmény? Fűthető dézsa a válasz!

Fürdődézsa használata, karbantartása

A fürdődézsa minimális fenntartási költséggel üzemeltethető! Az elhelyezése előtt mindenképpen vegye figyelembe a környezeti viszonyokat és fokozottan ügyeljen arra, hogy a füstcsőből kiáramló forró levegő és az esetleges szikra nehogy tüzet tudjon okozni! Minden esetben védőszerrel kezeljük kívül/belül, hogy minimálisra csökkentsük a nedvesség fára gyakorolt hatását Ezt a kezelést ajánlott kívülről kétévente egyszer megismételni, mert ezáltal megnövelhetjük az élettartamát! Sohasem rakjunk tüzet olyan kályhába, ahol a dézsába nincs víz! Csak fával vagy fa brikettel szabad fűteni, az elkülönítő rácsot nem szabad még ideiglenesen sem eltávolítani A kályha ajtaját csakis az erre a célra kialakított fogantyúval szabad megfogni! A füstcső érintését is kerüljék, mert csak a külső levegő hűti, ezért a meleg cső, égési sérüléseket okozhat! Ha folyamatosan feltöltve tartja, gondoskodni kell rendszeres víztisztásról és a téli fagymentesítésről is! Amennyiben megfelelő mennyiségű sót használ, a dézsában levő víz nem fagy meg, illetve gátolja az algák és a baktériumok szaporodását. Ez esetben egészségjavító fürdőzésre is használható. Ha téli időszakban leengedik a vizet, nem használják, semmiképpen nem szabad fűtött – száraz helyen tárolni, ajánlott lefedni, vagy tető alá helyezni! Amennyiben a beltéri használatát választja javasolt a saját anyagából kialakított lábas változat, mert a beépített lefolyó beköthető a szennyvízhálózatba, valamint az edény alatti terület is takaríthatóvá válik! A kezelt felületeken keletkezett mechanikai sérüléseket ajánlott kijavítani. A dézsa tisztítása során a háztartásban alkalmazott karcmentes tisztítószerek használhatóak. A hypó, klór és egyéb engedélyezett tisztítószerek alkalmazása semmilyen károsító hatással nincs a fára.

A sófürdő hatásai

„A sós fürdők mozgásszervi és reumatikus, neurológia perifériás betegségek, nőgyógyászati és bőrproblémák esetén ajánlottak, illetve stressz oldásra relaxációs céllal. A koncentrált, sós víznek nagyobb a hőmegtartási és közvetítő tulajdonsága, mint az édes vízé, segíti a végtagokban a vérkeringést, csökkennek az ízületi és izomfájdalmak. Egy 30 perces sósfürdő salaktalanító hatása megfelel egy háromnapos böjtnek.
A só fürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen, tehát 100 liter vízhez legalább 1 kg kristálysóra van szükség, minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A sós fürdő használata után ne mosakodjanak, ne is törülközzenek meg, hagyják a vízcseppeket beszívódni a testbe és magától megszáradni.”

http://www.biosziget.hu/soterapia-sofurdo-sobarlang-legzesterapia-furdo-terapia-asztmaasthma-parajd-i-28.html

„Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző mennyiségű és minőségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz. A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só, mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.

http://www.gyogyitoso.hu/parajdi-so

Tudnivaló: a használatbavétel során, natúr valamint kezelt felület esetén a víz bebarnulására számítani lehet (az első két-három alkalomig), mely a fában lévő olajok kioldásának következménye. Ennek a jelenségnek az esztétikai hatáson kívül az emberi bőrre semmilyen negatív következménye nincs.

Biztonsági figyelmeztetés

A kályhát mindenképpen rendeltetés szerint használjuk! Sohasem rakjunk tüzet olyan kályhába, ahol a dézsába nincs víz!

Tartozékok

– Fatüzelésű, inox lemezből készült kályha kéménnyel
– Fából készült lépcső
– Belső ülőpadok
– Lazurral történő felületkezelés
– Acél abroncsok
– Italtartó, törülközőtartó
– Kályha elkerítő rács
– Lefolyó
– Igény esetében 10 cm-es tartóláb

Méret

Az általunk gyártott erdélyi fenyőből ((Igény esetén akácból és tölgyből is)  készült dézsa standard 120 cm magasságú 200 cm átmérőjű. Ebben a méretben 6-8 személy kényelmesen élvezheti a fürdőzés pillanatait, és ezt az űrtartalmat az inox kályha 3-4 óra alatt  felfűti.
Ezen kívül egyedi igénynek megfelelő méret elkészítését is vállaljuk