Kültéri dézsafürdő medence helyett!

by juditjo in Blog

Egy kültéri dézsafürdő használata igazi wellness élményt tud nyújtani! A kerti medence helyett egy kültéri fürdődézsa is kifizetődő választás.

kültéri dézsafürdő jól megfér a már megépített kerti medence mellett vagy akár a medence helyett is egy jó alternatíva lehet belőle. A dézsafürdő használatának hagyománya sok-sok évre nyúlik vissza, rengeteg pozitív hatása van a dézsában fürdőzésnek és a dézsa maga is sokoldalúan használható. Ha a kerti medencénél valami jobbra vágyik, amit egész évben jól ki lehet használni, akkor a kültéri dézsafürdő a nagyszerű választás.

A kerti medence viszonylag nagy helyet foglal és típustól függően földmunkára is szükség lehet a telepítéséhez. A kültéri dézsafürdőt azonban csak egy kijelölt helyen kell felállítani, beüzemelni és már indulhat is a házi wellnessezés. A méretezése a megrendelő igényeitől függ, lehet kettő vagy akár nyolc személyes is a dézsa. A kültéri dézsafürdő minden kiegészítővel együtt megrendelhető, kályhával, lépcsővel, paddal és tetővel. A kültéri dézsafürdő alapanyaga valódi fa, az alkatrészei rozsdamentes fémből készülnek.  Az időjárás ellen felvértezett, hosszú élettartamú dézsa kerül a kertbe. A nyári hónapokban lehet hűsölni a fürdőben vagy szaunához merülőfürdőnek használni a dézsa vizét, de télen sem kell lefedni, mert forró fürdőt lehet készíteni benne és onnan gyönyörködni a téli kert, táj látványában.

A kertjében jut hely egy dézsafürdőnek kültérre és szeretne egy saját modellt használni? Legyen az új kültéri dézsafürdő egyedi és minden szempontból az Ön igényeihez tervezett darab! Keresse bizalommal a cégünket, ha nem elégszik meg egy sorozatgyártású, egyszerűbb modellel, hanem a mi, egyedi gyártású, dézsáink érdeklik! A fürdődézsa kültérre tervezett változatát megtervezzük és rövidesen elkészítjük Önnek! Nemsokára már élvezheti a kerti wellness minden előnyét és a saját fürdődézsájában kapcsolódhat ki! A dézsa rendelés minden tudnivalójáról szívesen adunk részletes felvilágosítást, ha felveszi a kapcsolatot velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

facebook