Kályhával fűthető dézsafürdő egyedi kivitelezésben!

by juditjo in Blog

A kályhával fűthető dézsafürdő heteken belül elkészül és telepítjük azt az új helyére! Vásároljon kézműves terméket, használjon szabadtéren fűthető dézsafürdőt!

A kályhával fűthető dézsafürdő egy kifejezetten jó választás, ha valami különleges élményt adó programot szeretne a nyaralójában átélni. Egy kis wellnesshez nem kell hotelbe mennie, hiszen a saját kertjében is ki tud építtetni egy külön sarkot hozzá. A medence építéshez nagyobb szabad területre van szükség és komolyabb előkészületekre. A kályhával fűthető dézsafürdőhöz csak egy stabil alap szükséges (pl. beton).

Egy kályhával fűthető dézsafürdő lehet egyedi berendezés is, attól függően, hogy milyen elvárásai vannak a megrendelőnek a dézsafürdő méreteivel és egyéb tulajdonságaival kapcsolatban. A mi cégünk olyan dézsafürdőket tervez és gyárt, amiknek minden egyes darabja teljesen egyedi. Nincsen kettő, teljesen egyforma dézsafürdő. A dézsafürdők kályha segítségével fűthetőek, ha azokat hűvösebb időben vagy télen szeretnék beüzemelni.

A kályhával fűthető dézsafürdőink valódi, minőségi faanyagból készülnek, a fürdőhöz tervezett dézsát európai larix-ból vagyis vörösfenyőből faragjuk ki. A megrendelőknek lehetősége van eldönteni, hogy standard méretű dézsafürdőt szeretnének vagy olyat készítsünk a számukra, ami ennél kisebb, de lehet nagyobb méretű is. A standard méretű dézsafürdőbe egyszerre akár nyolc személy is kényelmesen bele tud ereszkedni.

A dézsafürdőket igény szerint teljesen kompletten kivitelezzük, ami azt jelenti, hogy nem csupán magát a fürdő dézsát tervezzük meg és készítjük el, hanem minden, olyan kiegészítőt is gyártunk és adunk hozzá, amivel komfortosan és biztonságosan lehet használni a fürdőt. Nemcsak a lépcső, a fedő vagy az italtartó készül el, hanem a kályhát is adjuk hozzá. A kályhával fűthető dézsafürdő néhány hét átfutási idővel elkészül!

facebook