Illóolajok használata a dézsafürdőnél

by juditjo in Blog

Az illóolaj dézsafürdőzéshez is használható, de csak a minőségi termék. Fontos a helyes használat, különben a kellemes élményből könnyen kellemetlen válhat.

A dézsafürdőhöz használt illóolajokkal az egyszerű fürdőzésből fantasztikus wellness program válhat. A szaunázáshoz már általános dolognak számít az illóolajok használata, de a dézsafürdőzők többsége még nem ismerte fel az ebben rejlő lehetőségeket. Ha helyesen alkalmazzuk, az illóolajos dézsafürdőzéssel egy új szintre lehet emelni a dézsafürdő használatát. Ügyeljünk néhány, alapvető előírásra és pompásan fogjuk érezni magunkat az illatos fürdőben. Az illóolajokkal nemcsak illatos, meleg fürdőben lubickolhatunk, hanem megteremthetjük a tökéletes kikapcsolódást fizikai, lelki és szellemi harmóniánk eléréséhez.

Az illóolajok beszerzése az első lépés. Mondanunk sem kell, hogy sok a rossz minőségű termék, ami olcsóbb, de nem képes olyan minőséget nyújtani, mint a tiszta illóolajok, sőt, veszélyes is lehet a használatuk. Amelyik termékre azt írták, hogy 100%-os tisztaságú, az sem biztos, hogy megfelel a valóságnak. A minőségi illóolajok illata csodás és terápiás hatásuk is ki tud teljesedni.

Az illóolajokat nem szabad a vízbe cseppenteni, mert a bőrrel közvetlenül érintkezve irritációt okozhatnak, ha kicsapódnak. Elég pár csepp a dézsa szélére vagy egy kis levendulás zsákra. Az illóolajokat a célnak megfelelően kell kiválasztani, az eukaliptusz, levendula vagy citrus illatoknak más hatása van. Választhatunk a lelkiállapotunknak vagy az egészségünknek megfelelő illatot, illetve olajat. Az olaj a magas hő és a pára hatására csapódik ki és a bőrön, illetve a légzőszerveken keresztül szívódik fel. Óvni kell a szemet és a szájat, figyelni, hogy ne kerüljön bele az illóolaj, se pedig a bőrre, főleg ne hígítatlan formában. A kályhába szintén ne tegyünk olajat!

A dézsafürdő esszenciális, minőségi illóolajokkal kombinálva terápiás wellness élményt ad. Szerezze be tőlünk a dézsafürdő mellé a csodás illatú, minőségi illóolajokat is! Kérdéseivel keressen minket az elérhetőségeinken:  +36-70-97-80-457, jozsa@dezsafurdo.eu!

facebook