A látogatók kedvence: dézsafürdő!

by juditjo in Blog

Szállodákban, vendégházakban egy igazán eredeti szolgáltatás, ha üzemeltetőként lehetőséget nyújtunk a vendégeknek, hogy megismerkedjenek a dézsafürdővel. A dézsafürdő tulajdonképpen  a hagyományos szauna, és a melegfürdő terápia előnyeit egyesíti élettani szempontból.

Ebben a hideg, télközeli időben az ember nem vágyik másra, mint hogy kicsit szabadulhasson a kötelékektől, és vehessen egy jó meleg fürdőt. A meleg hatására az izomzat tónusa csökken, ennek következtében a fájdalmak mérséklődnek, az érintett ízületek mozgáspályája javul. A meleg hatására fellazul a kötőszövet is, ez javítja, növeli az ízületi mozgást.

Dézsafürdőre érdemes beruházni, hiszen a szállodák, vendégházak vendégei egyértelműen kikapcsolódni szeretnének, a dézsafürdő pedig tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre. Használata stresszoldó hatású, nyugtatja az idegrendszert, relaxál, így teljes körű feltöltődést tesz lehetővé, mely felkészíti a látogatókat arra, hogy újra képesek legyenek leküzdeni a mindennapok akadályait.

Bővítse Ön is szálláshelye szolgáltatásait egy igazán nagyszerű lehetőséggel, a dézsafürdővel, hogy még több elégedett vendéget tudhasson magáénak!

facebook