A kültéri dézsafürdő gyógyvizes medence mellé is illik!

by juditjo in Blog

kültéri dézsafürdő megrendelését gyógyfürdők figyelmébe ajánljuk. Ne csak a medence várja a vendégeket, hanem a dézsafürdő is!

Amikor szép idő van, kerülhet hűs víz a dézsába, de hűvösebb napokon melengető fürdőt is lehet venni a kültéri dézsafürdőben. Ez az előny jól érvényesül nyitott helyszínen. A gyógyfürdő teljes nyitva tartása alatt is nagyszerűen ki lehet használni a kültéri dézsafürdőt. 

Forduljon bizalommal hozzánk, mert tőlünk akár egyedi méretre gyártott fürdődézsákat is tud rendelni! A hagyományos méreteken kívül ugyanis készülhet nagyobb vagy kisebb dézsafürdő kültérre is. A páros, meghitt fürdőzésekhez kettő személyes kültéri fürdődézsa az ideális, de akár nyolc vagy több személyes verzióban is lehet dézsafürdőt tervezni és gyártani.

kültéri dézsafürdő nagy előnye, hogy a gyógyfürdő vendégeinek kínál egy gyógyfürdőzéshez hasonló, de mégis más programot. A dézsafürdő jól párosítható a szaunával, ami a hideg zuhany helyett is praktikus. A melegebb vízzel töltött, illóolajokkal kiegészített fürdőt azok is élvezhetik, akik egy kicsit szeretnének kilépni a gyógyvizes medencéből.

kültéri dézsafürdő képes megadni a vendégeknek az exkluzív élményét a fürdőzésnek. A fürdődézsa kültérre tervezve a gyógyfürdő kedvelt helyszíne lehet, mert képes egy kicsit újat nyújtani a gyógyvizes medencékkel kialakított környezetben. Színesebb helyszín és változatosabb szolgáltatások várják a régi és az új vendégeket. Az új fürdődézsa szép és hosszú életű lesz, ha válogatott fából, precízen kivitelezve készül el. Természetesen hozzáillő kiegészítőket is készítünk, illetve szállítunk, úgy, mint padot, lépcsőt, kályhát stb.

A dézsafürdő rendelésével kapcsolatban forduljon bizalommal a kollégáinkhoz! Az alapvető kérdések tisztázása után összeállítunk egy személyre szabott árajánlatot az érdeklődőknek. Ne hagyja ki az alkalmat, frissítse fel a gyógyfürdő szolgáltatásainak listáját egy kellemes, kültéri dézsafürdővel! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, keressen minket bizalommal!

facebook